Virágküldés Jászberény
Ibolya virágüzlet

5100 Jászberény, Ibolya u. 1/a
https://www.viragkuldesszolnok.hu

Virágküldést vállalunk Jászberényre és Pusztazsomborra és közvetlen vonzáskörzetébe. Mindkét virágüzletünkben szakképzett virágkötők valósítják meg a vevők egyedi igényeit. Évszaktól és szezontól függetlenül kiemelkedő hazai és import vágott virágválasztékot, cserepes növényeket és dekorációs tárgyakat kínálunk. Virágküldés országszerte! Országos virágküldő szolgálatunk az év minden napján örömmel áll a vásárlók rendelkezésére.

A virágküldést Jászberénybe a Virág a Világba virágküldő szolgálat jászberényi üzlete, az Ibolya virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Jászberény 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy Jászberényi munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Jászberény városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

Az Ibolya virágüzlet webáruháza: virágküldés Jászberény
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Jászberény
Törődünk egymással

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 6:00-18:00
Szombat: 8:00-15:00
Vasárnap: 8:00-12:00

Virágüzletünk kis- és nagykereskedésként is működik. Minden időszakban 20-25 féle hazai és import vágott virágot, virágzó és zöld cserepes dísznövényeket, szálas- és csokros selyemvirágokat, szárazvirágot és belőle kötött kompozíciókat, fonott kosarakat, kerámia és üveg árut, műanyag cserepeket, tápoldatokat, virágföldeket, virágkötészeti kellékeket, valamint saját kertészetünk termékeit egyaránt versenyképes árakon kínáljuk. 180 m2-en, kiváló parkolási lehetőséggel állunk rendelkezésükre!