Virágküldés Hévízgyörk
Kriszta Virág

Hévízgyörk Kossuth L. utca 139.
https://www.viragavilagba.hu

A virágküldést Hévízgyörkre a Virág a Világba virágküldő szolgálat hévízgyörki üzlete, a Kriszta Virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Hévízgyörkre és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Hévízgyörk városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Kriszta Virág virágüzlet webáruháza: virágküldés Hévízgyörk
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Hévízgyörk
Törődünk egymással

Minden, ami virág: vágott, cserepes, koszorúk, asztaldíszek, virágdekorációk, menyasszonyi csokrok, esküvők és rendezvények vagy legyen szó bármilyen alkalomról. Kriszta virágboltja Hévízgyörkön a fő úton (Kossuth Lajos u. 139.), a katolikus templom mellett található. Az üzletben különböző ajándéktárgyak - porcelán, fa használati és dísztárgyak, lakberendezési kiegészítők is megtalálhatók, melyeket akár ízlés szerint kombinálni lehet virágokkal, így ha az élő dekoráció elhervad, az ajándék megmarad. A hagyományos virágkötészeti stílus mellett a fiatalosabb, modernebb akár extrém trendeket próbálom előnyben részesíteni, minőségi alapanyagokból megfizethető áron.