Virágküldés Győr
Virágház

9024 Győr, Kazinczy út 19.
https://www.viragkuldesgyor.hu

Mester kötészet, mester virágküldés Győrben
Cégünk 1999. óta foglalkozik virágkötészettel, azon belül is az egyedi, kreatív munkák elkészítésével. Csak minőségi vágott és cserepes virágokkal, igényes kiegészítőkkel dolgozunk. A vágott virágokat közvetlenül Hollandiából vásároljuk, így árainkat mérsékelt szinten tudjuk tartani. Mohos Júlia művészeti vezető és kreatív munkatársai gondoskodnak arról, hogy a minőségi virágokból igényes, minőségi csokrok, kompozíciók készüljenek.

A virágküldést Győrbe a Virág a Világba virágküldő szolgálat győri üzlete, a Virágház végzi. A kiszállítás ára Győr 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy győri munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Győr városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

A Virágház virágüzlet webáruháza: virágküldés Győr
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Győr
Törődünk egymással

Nyitva tartásunk:
Hétköznap: 07-18 óráig
Szombat: 07-14 óráig
Vasárnap: ZÁRVA

A Virágház Győr belvárosában a Kazinczy utca 19. alatt található egy patinás kis ház utcafrontján. Cégünk 1999. óta foglalkozik virágkötészettel, azon belül is az egyedi, kreatív munkák elkészítésével. Csak minőségi vágott és cserepes virágokkal, igényes kiegészítőkkel dolgozunk. A vágott virágokat közvetlenül Hollandiából vásároljuk, így árainkat mérsékelt szinten tudjuk tartani.