Anyák napja 2021

Április 30.- május 01-02. Nem elírás, tapasztalat. El is magyarázzuk, miért. A tökélyre törekszünk, de a sikerhez te is kellesz! Két dolgot kell tenned a megrendelés során. Ne halogasd a rendelés leadását -add le az előrendelést most, és a kiszállítást lehetőleg péntekre vagy szombatra kérd, de ha ragaszkodsz a vasárnaphoz, azt is vállaljuk. Kérünk olvasd el az alábbi néhány sort.

április 30. pénteki kiszállítás:
A pénteki kiszállítás 2+1 előnye:
50% kedvezmény a kiszállítás árából! (Alap kiszállítási díj így: CSAK 975 Ft)

A legfrissebb virágok, maximális kínálat, kompromisszum nélküli csodás virágcsokrok!

Plusz: mindenkit megelőzve, Te leped meg elsőként Édesanyádat, Nagymamádat!

május 1. szombati kiszállítás:
Az anyák napi roham hatalmas terhet ró a virágkötőkre, futárokra, akik- Hozzád és hozzánk hasonlóan- szintén emberek. Ezért kérünk, hogy élj a szombati virág kiszállítás lehetőségével!
Te is jól jársz, ha ezt választod, hiszen 1.000 Ft-tal olcsóbban visszük ki a megrendelt csokrot, mint vasárnap (még akkor is, ha végül vasárnap tudjuk kiszállítani!)! A legfontosabb érvünk: Édesanyád, Nagymamád már anyák napján arra ébredhet, hogy ott mosolyog rá szereteted jele: egy csodás virágcsokor!

május 5. vasárnapi kiszállítás:
A legtöbb virágkiszállítás vasárnap történik.
Épp ezért futáraink már reggel 8 órakor útra kelnek. Sajnos azonban- a nagy számú megrendelés miatt- előfordulhat, hogy csak egészen késő délután, esetleg este érünk a munkánk végére. Ezért, ha ragaszkodsz a vasárnapi kiszállításhoz, türelmedet kérjük!

Fix időpontra történő szállítást vasárnapra nem tudunk vállalni!
Figyelem! A vasárnapi virágküldésnél a kiszállítás feláras!
Rendelj most - ne halogasd!!!
Talán a legfontosabb tanácsunk: ne halogasd a rendelést! Az elmúlt évek tapasztalata az, hogy már az anyák napja előtti napokban le kell állítanunk a rendelésfelvételt! Mivel a minőségből nem engedünk, a kapacitásunk véges! Ráadásul, ahogy közeledik az anyák napja, úgy emelkedik a virágok ára, amit sajnos, nekünk is követnünk kell! Nem éri meg kockáztatni, vagy halogatni!

Az Anyák napi csokrok 2021. április 17.-től rendelhetőek:

Mi mindannyian azért dolgozunk, hogy az anyák napi meglepetésed valódi öröm legyen! Kérünk, segíts nekünk ebben: fogadd meg tanácsainkat (vagy legalább az egyiket közülük), hogy együtt érjük el a legfőbb célt: Édesanyád, Nagymamád önfeledt örömét!

Anyák napja hétvégéjén hosszabbított nyitva tartással dolgozunk, és vasárnap is nyitva vagyunk!

A virágkiszállítások hétköznap 09-19 óra között, anyák napi szombati kiszállítások 9-19 óra között, anyák napján vasárnap 8-19 óra között történnek.

Virágküldés, koronavírus, kijárási korlátozás.

Válaszd a virágküldést anyák napján, ne te utazz.
A kiszállítást nem korlátozzák vagy tiltják, sőt, támogatják.
Munkatársaink mindent megtesznek az ünnepeltek és a saját biztonságukért.

Mivel lehetőségeink korlátozottak, fontosnak tartjuk elmondani, hogy a megrendelt csokor eltérhet a képen láthatótól. A virágbeszerzési lehetőségek sajnos világszerte, így itthon is akadoznak. Ezért a virágüzletek csökkentett, illetve folyamatosan változó virágkínálattal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy nem minden virág beszerezhető a jelenlegi helyzetben.

Köszönjük, hogy ezt elfogadod, és megajándékozol bennünket a bizalmaddal! Mi mindent megteszünk, hogy a legszebb csokrokkal, a leggyönyörűbb virágokkal örvendeztessük meg szeretteidet!

Mi mindannyian azért dolgozunk, hogy az anyák napi meglepetésed valódi öröm legyen! Kérünk, segíts nekünk ebben: fogadd meg tanácsainkat (vagy legalább az egyiket közülük), hogy együtt érjük el a legfőbb célt: Édesanyád, Nagymamád önfeledt örömét!

Anyák napján Mi is a családod része leszünk!

Ez az az ünnep, amikor megrendelőink nem csak a megbízást adják. Ezt együtt csináljuk végig. Hidd el, az anyák napi virágküldés nekünk legalább olyan fontos, mint neked! Segíts nekünk azzal, hogy a megrendelésed időben leadod, és lehetőleg szombati kiszállítást kérsz. Vagy ha vasárnapit, akkor kérünk, légy türelmes! Dolgozzunk össze egy felejthetetlen és boldog anyák napjáért!